JULLIE HUWELIJK

Heel dikke merci voor een leuke dag en de mooie foto’s! Voor een koppel dat absoluut niet graag op de foto staat is het je dus heel erg goed gelukt, we hebben echt plezier gehad tijdens de shoot!

Ann + Wouter

Spontane Huwelijksfotografie

Jullie hebben al een huwelijksdatum geprikt, waarschijnlijk een zaal gekozen en zijn nu op zoek naar een huwelijksfotograaf wiens stijl bij jullie past? Jullie wensen graag een mooie huwelijksreportage in combinatie met spontane portretten?

Mijn bedoeling is jullie huwelijksdag vast te leggen vanuit het oogpunt van een daggast of goede kennis. Ik leg jullie dag vast zoals die zich afspeelt, spontaan en echt. Ik vraag zeker geen aandacht en ga onopvallend en rustig te werk. Dat wil niet zeggen dat ik me volledig afzijdig hou, af en toe kom ik eens tussen, meestal vooral tijdens de voorbereiding of de koppelshoot. Ik ga zoveel mogelijk op in de omgeving en het gezelschap. Tijdens de dag komen mensen me vaak vragen of ik een vriend ben van het koppel en de familie, en dat is één van de mooiste complimenten die ik kan krijgen.

Het uiteindelijke doel van mijn reportage is om jullie een set van mooie snapshots te geven die samen perfect de sfeer en gebeurtenissen van jullie dag weergeven. Overzichtsfoto’s en foto’s van mooie details combineer ik graag met spontane portretten om tot een prachtig en onvergetelijk verhaal te komen!

De Koppelshoot

Naast de documentaire fotografie is ook heel leuk om wat langer tijd te hebben en mooie en creatieve foto’s van jullie als koppel te maken. Hoewel het geen verplichting is, wordt natuurlijk meestal een koppelshoot ingepland.

Zie deze koppelshoot zeker niet als een masterclass in poseren, maar juist als een leuk moment tijdens jullie huwelijksdag waarop we spontane foto’s nemen van jullie zoals jullie zijn, en dat in een mooie omgeving. Het is vaak ook het enige rustpunt voor jullie als koppel tijdens de huwelijksdag, dus neem er voldoende tijd voor.

De koppelshoot kan ook verdeeld worden over 2 of 3 kortere shoots tijdens de dag. Dat zorgt voor wat afwisseling, de mogelijkheid verschillende omgevingen te combineren (bv. een park + een modern gebouw) en geeft jullie minder het gevoel van “nu gaan we eens poseren”. Het kan ook leuk zijn om wat persoonlijke elementen in jullie shoot te verwerken. Zijn jullie bijvoorbeeld fan van tennis, dan kunnen we even wat foto’s nemen op de tenniscourt; hebben jullie elkaar leren kennen op school, kunnen we daar naartoe; houden jullie van muziek, kunnen we een instrument meenemen enzovoort…

Het voornaamste is uiteraard dat jullie ontspannen zijn en kunnen genieten tijdens jullie huwelijksdag. Dat levert immers de meest spontane fotomomenten op die jullie weergeven zoals jullie echt zijn!

MEER INFO

Wat voorbeelden van volledige huwelijksreportages vinden jullie in mijn portfolio en hopelijk geven die een goed beeld van wat jullie kunnen verwachten.

Of misschien wensen jullie wat te weten over mezelf of zijn jullie benieuwd naar mijn prijzen huwelijksfotografie?