Huwelijksfotograaf Knokke-Heist

KYLIE + DEMPSEY
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Knokke-Heist | Voor het huwelijk van Dempsey & Kylie moest ik echt helemaal niet ver, want het begin van de dag vond plaats bij de ouders van Kylie thuis in Knokke-Heist / Ramskapelle en dat was dus heel leuk zo dichtbij. Na een rustig start thuis was het tijd voor de ‘first-look’ voor de deur – Dempsey was toch wat zenuwachtig en trokken we daarna naar de fotolocaties die ze hadden uitgekozen.

Eerst deden we een mooie wandeling in het tuincentrum van de Greenhouse Nurseries in Brugge – echt een aanrader en een veilige keuze zowel voor mooi weer als minder mooi weer. Het is er prachig zowel in de tuinen buiten als in de serres binnen. Erna gingen we ook nog huwelijksfoto’s nemen rond het het kasteel van Loppem, ook altijd mooi!

Geniet mee van een impressie van een prachtige dag!

Huwelijksfotograaf knokke-Heist-100Huwelijksfotograaf knokke-Heist-110Huwelijksfotograaf knokke-Heist-111Huwelijksfotograaf knokke-Heist-112Huwelijksfotograaf knokke-Heist-113Huwelijksfotograaf knokke-Heist-114Huwelijksfotograaf knokke-Heist-115Huwelijksfotograaf knokke-Heist-115Huwelijksfotograaf knokke-Heist-117

Huwelijksfotograaf Knokke-Heist voor Dempsey + Kylie | Huwelijksleveranciers

Burgerlijke Trouw: Gemeentehuis Oudenburg
Locatie Koppelshoot: Tuincentrum Greenhouse Nurseries, Brugge en Kasteel van Loppem
Feestzaal: Feestzaal Ter Leepe, Zedelgem
Huwelijksfotograaf Knokke-Heist: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Knokke-Heist | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie