Huwelijksfotograaf Zeeland

SUZY + LIEVEN
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Zeeland | Suzy & Lieven wonen in Roeselare maar kozen ervoor om na hun burgerlijk huwelijk naar Zeeland te trekken met de dichte familie en de beste vrienden. Een destination wedding dus, klein maar heel fijn!

Alles begon al ter plaatse in Renesse op het eiland Schouwen-Duiveland. Het was een zalig mooie nazomerdag en na de fotoshoot op het domein van het Landgoed Moermond stond iedereen hun op te wachten voor de ceremonie. We trokken nog even naar de duinen en het strand voor wat foto’s bij valavond en daarna volgde een super barbecue en dito feestje. Een heel toffe locatie ook, echt een aanrader!

Omdat ik zelf heel erg van de Kust en de zee hou, was het een huwelijk waar ik heel lang naar uitkeek en zoals ze in Nederland zeggen, het was echt te gek! In Belgie is het niet mogelijk, maar in Nederland wel…een huwelijk op het strand. Zo zou ik ook nog wel willen trouwen.

Geniet mee van een impressie van een prachtige dag!

Huwelijksfotograaf ZeelandHuwelijksfotograaf ZeelandHuwelijksfotograaf ZeelandHuwelijksfotograaf ZeelandHuwelijksfotograaf ZeelandHuwelijksfotograaf Moermond RenesseHuwelijksfotograaf Moermond RenesseHuwelijksfotograaf Moermond RenesseHuwelijksfotograaf Moermond RenesseHuwelijksfotograaf Moermond RenesseHuwelijksfotograaf Standpaviljoen KijkduinHuwelijksfotograaf Standpaviljoen KijkduinHuwelijksfotograaf Standpaviljoen KijkduinHuwelijksfotograaf Standpaviljoen Kijkduin

Huwelijksfotograaf Zeeland voor Suzy + Lieven | Huwelijksleveranciers

Stranddienst: Strand Renesse, Strandrestaurant Our Seaside.
Stranddienst geleid door zelfstandig huwelijksambtenaar Jacomien Valk-Zevenbergen
Locatie Koppelshoot: Strand Renesse en Landgoed Moermond
Receptie en Feestlocatie: Strandrestaurant Our Seaside
Huwelijksfotograaf Zeeland: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Zeeland | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie