HUWELIJKSALBUMS

Herinneringen voor nu en later

Als huwelijksfotograaf kan ik uiteraard ook zorgen voor mooie huwelijksalbums. Ik werk met 2 soorten huwelijksalbums, beiden heel mooi en absoluut het bekijken waard! De huwelijksalbums openen lay-flat, zodat foto’s over 2 pagina’s kunnen geplaatst worden, dus tot 60x30cm bij een ontwerp van 30x30cm. Daardoor komen de foto’s het beste tot hun recht.

FINE ART HUWELIJKSALBUM

Een uniek ‘high-end’ huwelijksalbum waarbij de foto’s worden afgedrukt op echt wit, mat ‘fine art’ museum papier! Met behulp van speciale  inkten wordt een zeer hoge afdrukkwaliteit en scherpte bekomen. Zwart is echt zwart, wit is echt wit!

Dit huwelijksalbum wordt afgewerkt in vele soorten linnen of leer en met een bijhorende bewaardoos. Jullie namen kunnen blind worden ingedrukt of in goud of zilver voor een speciaal effect. Een speciale coating op de pagina’s zorgt voor een goede bescherming.

Bekijk een voorbeeld

HUWELIJKSALBUM OP FOTOPAPIER

Dit is een modern huwelijksalbum waarbij de foto’s worden afgedrukt op echt fotografisch papier. De pagina’s zijn verdikt en zorgen voor extra stevigheid en een mooie uitstraling.

Het huwelijksalbum kan afgewerkt worden met linnen of leren cover uitvoering. Jullie namen kunnen op de omslag embossed (doorgedrukt) worden, wat een heel mooi stijlvol effect geeft. Indien gewenst kan het ook geleverd worden in een bijpassende houten bewaardoos met linnen of leren omslag en ook die kan voorzien worden van jullie namen.

Bekijk een voorbeeld

STRAK, MODERN ONTWERP

Aan de hand van een selectie van de mooiste foto’s maak ik een strak, tijdloos ontwerp dat perfect het verhaal van jullie dag weergeeft. De foto’s die in het album komen, krijgen nog een bijzondere nabewerking en indien nodig corrigeer ik kleine huidimperfecties en eventuele kleurverschillen tussen foto’s die op dezelfde pagina terecht komen. Net zoals jullie huwelijk, is het ontwerp uiteraard uniek per album.