Huwelijksfotograaf Ninove

EVY + GERT
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Ninove | Evy en Gert wonen samen met hun 2 kindjes in Haaltert bij Ninove en voor hun huwelijk waren mij een aantal verrassingen aangekondigd…zoals heliumduiven, een “bijzondere” openingsdans en niet 1, niet 2, maar wel drie recepties in het stadion van FC Dender.

Het werd een super mooie dag met een prachtig koppel, een heel aangename familie, een leuke koppelshoot aan het station van Denderleeuw en op het voetbalveld en de tribunes van Denderleeuw, inderdaad een speciale openingsdans en een feest zoals ik er sinds lang geen meer heb meegemaakt. Fun was zeker verzekerd.

Geniet mee van een impressie van hun ‘grote’ dag! Proficiat Evy & Gert!

Huwelijksfotograaf NinoveHuwelijksfotograaf NinoveHuwelijksfotograaf NinoveHuwelijksfotograaf NinoveHuwelijksfotograaf HaaltertHuwelijksfotograaf HaaltertHuwelijksfotograaf HaaltertHuwelijksfotograaf HaaltertHuwelijksfotograaf HaaltertHuwelijksfotograaf HaaltertHuwelijksfotograaf DenderleeuwHuwelijksfotograaf DenderleeuwHuwelijksfotograaf DenderleeuwHuwelijksfotograaf DenderleeuwHuwelijksfotograaf Denderleeuw

Huwelijksfotograaf Ninove voor Evy + Gert | Huwelijksleveranciers

Burgerlijke Trouw: Stadhuis Haaltert
Kerkelijk Huwelijk: Kerk Haaltert
Locaties Fotoshoot: Station Denderleeuw en stadion FC Denderleeuw
Ceremoniebus: White Star Ceremonie
Huwelijksfotograaf NinoveTom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Aalst | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie