Huwelijksfotograaf Aalst

TARA + JAN

Huwelijksfotograaf Aalst | Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Aalst | Tara en Jan wonen te Nieuwerkerken bij Aalst en hun huwelijk vond plaats op een aangenaam warme Indian summerdag in het najaar.

Het was een mooie mistige morgen toen ik ’s morgens vroeg naar hun thuis reed en na een fijne ochtend met het fotograferen van de voorbereidingen en de ‘first-look’ thuis, reden we met z’n allen in een originele Zwitserse postbus naar het mooie stadhuis van Aalst.  Na het burgerlijk huwelijk gingen we direct op stap voor de koppelshoot, want als locatie voor de koppelfoto’s hadden Tara en Jan gekozen voor het prachtige kader van restaurant l’Histoire 32 en nadien de natuur en velden in de buurt van hun thuis. Het kerkelijk huwelijk vond plaats in de kerk van Nieuwerkerken en het was schattig om zien hoe Tara’s metekindje de dienst opfleurde!

De tuin van feestzaal De Snip te Moorsel – geboortedorp van deze huwelijksfotograaf – was het decor voor de familiefoto’s en nog snel even wat koppelfoto’s in het mooie warme avondlicht. Nadien konden we tijdens de receptie genieter van heerlijke bbq – hapjes.

Geniet mee van een impressie van hun ‘grote’ dag! Proficiat Tara & Jan!

Huwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf AalstHuwelijksfotograaf De SnipHuwelijksfotograaf De SnipHuwelijksfotograaf De SnipHuwelijksfotograaf De SnipHuwelijksfotograaf De SnipHuwelijksfotograaf De Snip

Huwelijksfotograaf Aalst | Huwelijksleveranciers voor Tara + Jan

Burgerlijke Trouw: Stadhuis Aalst
Kerkelijk Huwelijk: Kerk Nieuwerkerken, Aalst
Locaties Fotoshoot: Restaurant l’Histoire 32, Aalst
Receptie en Feestlocatie: Feestzalen De Snip, Moorsel
Huwelijksfotograaf AalstTom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Aalst | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.