IETS OVER MEZELF

Hallo, ik ben Tom en vind het superleuk om huwelijken te fotograferen en mensen op die manier fijne herinneringen te geven.

Het is altijd een hele eer om een huwelijksdag te mogen fotograferen. Ik neem bewust slechts een beperkt aantal huwelijken per jaar aan, omdat ik het belangrijk vind om elk huwelijk met de nodige creatieve frisheid te kunnen benaderen. Ik hou van chill huwelijken die net iets anders zijn en waar ik als het ware opga in het gezelschap.

Ik fotografeer een beetje op mijn eigen manier, niet zoals de klassieke huwelijksfotografie, eerder een mooie sfeervolle documentaire van een fijne dag aangevuld met leuke portretten. Ik hou ook van wat ik ‘tussenmomenten‘ noem, momenten waarop jullie niet verwachten en niet weten dat ik foto’s aan het nemen ben en die juist die unieke, spontane beelden opleveren.

In huwelijksfotografie vind ik een beetje alles terug wat ik graag fotografeer…mensen, sfeer, emoties, details, architectuur…

Ik ben niet zo sterk in teksten schrijven, zeker niet over mezelf…dus kijk gerust eens in mijn instagram (persoonlijke) of professionele om een beeld te krijgen van wie ik ben. Als het even kan, breng ik mijn tijd aan onze kust door. Ik heb mijn hart verloren aan het zuiden van Spanje (vooral regio tussen Tarifa en Cadiz, maar eigenlijk alles daar…), dus ga ik minstens eenmaal per jaar naar daar op reis. Mochten jullie trouwens in Spanje trouwen en nog een huwelijksfotograaf zoeken, shoot maar…con mucho gusto!

Tom Van Langenhove | Huwelijksfotografie
Knokke-Heist (Heist-aan-Zee) | Aalst
BE 0849.125.528
E-mail: vanlangenhove.tom@gmail.com

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie