Huwelijksfotograaf Gaasbeek

SARAH + THOMAS
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Gaasbeek | Het is altijd aangenaam als een koppel wat meer tijd uitrekt voor de koppelshoot en dat hadden Sarah & Thomas zeker gedaan! Voorzien van wat eten en drinken maakten we een rustige wandeling in het domein van het Kasteel van Gaasbeek en uiteraard vergaten we niet om toffe foto’s te maken ondertussen.

Receptie en feest vonden plaats in feestschuur de Architect, een heel leuke locatie en altijd garant voor een super feestje, en dat kon niet mis! Een super dag met fijne mensen. Een impressie van hun dag in en rond Gaasbeek.

Huwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf GaasbeekHuwelijksfotograaf Gaasbeek

Huwelijksfotograaf Gaasbeek voor Sarah + Thomas | Huwelijksleveranciers

Burgerlijke Trouw: Stadhuis Ternat
Kerkelijk Huwelijk: Kerk Liedekerke
Locaties Fotoshoot: Kasteel Gaasbeek
Receptie en Feestlocatie: Feestschuur De Architect, Gaasbeek
Huwelijksfotograaf GaasbeekTom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Gaasbeek | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie
Created by Tom Van Langenhove | 28/08/2017