Huwelijksfotograaf Brugge

FRAN + CEDRIC
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Brugge | De huwelijksdag van Fran & Cedric was er eentje om in te kaderen. Een mega tof koppel, een leuke familie, een dag vol activiteiten en sfeervolle locaties… Zeg nu zelf, zalig voor een fotograaf!

De dag begon in het mooie kader van hun huis te Sint-Andries, Brugge… kijk trouwens eens wat een originele schoenenkast ;-)! Na een tof ‘first-look’ moment aan de trap en de apero was het tijd voor de burgerlijke trouw in het stadhuis van Brugge. Voor de lunch was er heel wat lekkers voorzien in het restaurant Tête Pressée waarna we Brugge introkken voor een wandeling en koppelfoto’s in en rond het Begijnhof. In de late namiddag scheen de zon weer volop tijdens het boottochtje om vervolgens aan te meren op de locatie van het avondfeest – restaurant en loungebar B-IN. Dankzij de dekentjes kon de receptie buiten plaatsvinden en na een mega-entree van Fran & Cedric werd het avond- en dansfeest verdergezet in het sfeervolle restaurant!

Het was echt een super dag dichtbij huis, bedankt Fran & Cedric dat ik erbij mocht zijn! Het ga jullie goed!

Huwelijksfotograaf Brugge 1Huwelijksfotograaf Brugge 2Huwelijksfotograaf Brugge 3Huwelijksfotograaf Brugge 4Huwelijksfotograaf Brugge 5Huwelijksfotograaf Brugge 6Huwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf BruggeHuwelijksfotograaf B-IN BruggeHuwelijksfotograaf B-IN BruggeHuwelijksfotograaf B-IN BruggeHuwelijksfotograaf B-IN Brugge

Huwelijksfotograaf Brugge voor Fran + Cedric | Huwelijksleveranciers

Burgerlijk Huwelijk: Stadhuis Brugge
Lunch: Restaurant Tête Pressée
Locaties Fotoshoot: In en rond het Begijnhof, Brugge
Boottoch op de Brugse kanalen: Rondvaarten Brugge
Receptie en Feestlocatie: Restaurant en loungebar B-IN
Huwelijksfotograaf Brugge: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Brugge | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie