Huwelijksfotograaf Geraardsbergen

Huwelijksfotograaf Geraardsbergen

Wendy + Marnick | Hof Ten Eede, Haaltert

Huwelijksfotograaf Geraardsbergen | Wendy + Marnick

Huwelijksfotograaf Geraardsbergen | De week dat Wendy & Marnick trouwden was het uitzonderlijk warm, maar zelden heb ik zo een onweer gezien toen ik ’s morgens vroeg naar hun reed. Gelukkig klaarde het uit naarmate de ochtend vorderde en was het de rest van de dag heel mooi weer!

Burgerlijke dienst in het gezellige stadhuis van Geraardsbergen, gevolgd door een koppelshoot aan ‘Het Abtenhuis‘ in de buurt. Wendy & Marnick hadden ook een heel mooie eigenzinnige dienst in elkaar gestoken samen met Maaike Everaert van ‘Huis van de Mens‘ voor vrienden en familie in de feestzaal (Hof ten Eede, Haaltert) gevolgd door receptie en feest! Helaas was ik er op het feest niet meer bij, want die imitatie van Urbanus die Marnick bracht had ik nog wel willen zien!

Heel erg bedankt dat ik bij deze hele leuke trouw mocht zijn en nog veel geluk voor dit prachtige koppel!

Huwelijksfotograaf Geraardsbergen Wendy&Marnick-1Wendy&Marnick-5Huwelijksfotograaf Geraardsbergen Wendy&Marnick-6Wendy&Marnick-8Huwelijksfotograaf Geraardsbergen Wendy&Marnick-9Wendy&Marnick-10Huwelijksfotograaf Geraardsbergen Wendy&Marnick-13Wendy&Marnick-14Wendy&Marnick-9bWendy&Marnick-11bWendy&Marnick-34Wendy&Marnick-21Wendy&Marnick-64Wendy&Marnick-23Wendy&Marnick-24Wendy&Marnick-25Wendy&Marnick-28Wendy&Marnick-30Wendy&Marnick-31Wendy&Marnick-32Wendy&Marnick-36Wendy&Marnick-37Wendy&Marnick-38Wendy&Marnick-39Wendy&Marnick-40Wendy&Marnick-41Wendy&Marnick-42Wendy&Marnick-44Wendy&Marnick-45Wendy&Marnick-46Wendy&Marnick-47Wendy&Marnick-56Wendy&Marnick-49Wendy&Marnick-60Wendy&Marnick-51Wendy&Marnick-53Wendy&Marnick-54

Huwelijksfotograaf Geraardsbergen| Leveranciers

Burgerlijke Trouw: Stadhuis Geraardsbergen
Vrijzinnige Dienst: Huis van de Mens
Locatie Koppelshoot: Het Abtenhuis en Station Schendelbeke
Receptie en Feestlocatie: Hof Ten Eede, Haaltert
Huwelijksfotograaf Geraardsbergen: Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove