Huwelijksfotograaf Herent

ANN + WOUTER
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Herent | Ann en Wouter hadden besloten om hun huwelijk over 2 dagen te spreiden om er zodoende meer van te genieten. Als huwelijksfotograaf was ik gevraagd voor de eerste dag, en het was superleuk om het burgerlijk huwelijk van dit fantastische koppel te mogen vastleggen: origineel, met veel leuke details en zelfgemaakte elementen, met traktoren naar het stadhuis van Herent en een unieke fotoshoot op de boerderij van Ann en Wouter tussen de koeien en kalfjes. Het pasgeboren kalfje bij de koppelshoot betrekken is de tip voor spontane foto’s!

Noot: Deze reportage werd later opgepikt door het magazine “Bruid en Bruidegom” en verscheen datzelfde jaar in hun gedrukt magazine. Wat een leuke verrassing voor An en Wouter en voor mezelf uiteraard ook. Geniet mee van hun dag!

Huwelijksfotograaf Herent voor Ann+Wouter 1Huwelijksfotograaf Herent voor Ann+Wouter 2Huwelijksfotograaf Herent voor Ann+Wouter 3Huwelijksfotograaf Herent voor Ann+Wouter 4Huwelijksfotograaf Herent voor Ann+Wouter 5

Huwelijksfotograaf Herent voor Ann + Wouter | Huwelijksleveranciers

Trouwkleed: –
Burgerlijk Huwelijk: Stadhuis Herent
Kerkelijk Huwelijk: –
Locaties Fotoshoot: Bij hun thuis op de boerderij, Herent
Feestlocaties: Bij hun thuis op de boerderij, Herent

Huwelijksfotograaf Herent | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie