Huwelijksfotograaf Londerzeel

ELS + PIETER-JAN

Dit is het verhaal van hun dag. | Huwelijksfotograaf Londerzeel

Huwelijksfotograaf Londerzeel | Om de mooiste dag van hun leven perfect maken, hadden Els en Pieter-Jan ervoor gekozen om zelf hun feestlocatie aan te kleden en een BBQ te voorzien voor hun gasten. Een echt huzarenstukje, zo waren ze nog tot de avond ervoor druk in de weer geweest om de feestzaal volledig “af” te krijgen, maar het resultaat was indrukwekkend. Kijk maar eens naar al die mooie details, de tafelversiering, en vele DIY elementen, en de heel leuke sfeerverlichting. De kers op de taart…of moet ik zeggen het vuurwerk op de taart waren de vuurwerkstokjes die ze op de tafels hadden gezet om de openingsdans wel heel speciaal te maken.

Ook de dienst in de Kerk van Merchtem was heel persoonlijk en werd opgedragen door een goede vriend. Tussen de recepties door was er ook een beetje tijd voor wat koppelfoto’s ter plaatse tussen de fruitboomgaarden en in de serres, en zodoende konden Els & Pieter-Jan volop bij en tussen hun vrienden en familie zijn in plaats van ergens naartoe te rijden voor een uitgebreide fotoshoot. Best leuk zo alles op dezelfde locatie.

Een super huwelijk met een heel leuk en creatief koppel. Heel erg bedankt voor de mooie herinneringen en al het beste!

Geniet mee van een impressie van hun grote dag!

Huwelijksfotograaf Londerzeel 1Huwelijksfotograaf Londerzeel 2Huwelijksfotograaf Londerzeel 3Huwelijksfotograaf Londerzeel 4Huwelijksfotograaf Londerzeel 8Huwelijksfotograaf Londerzeel 7Huwelijksfotograaf Londerzeel 6Huwelijksfotograaf Londerzeel 5Huwelijksfotograaf Londerzeel 4

Huwelijksfotograaf Londerzeel | Huwelijksleveranciers voor Els + Pieter-Jan

Trouwkleed: Jesús Peiró
Kerkelijk Huwelijk: Kerk Merchtem
Locatie Koppelshoot: Aan de feestlocatie
Receptie en Feestlocatie: Londerzeel, Locatie volledig zelf aangekleed door Els & Pieter-Jan
Huwelijksfotograaf Londerzeel: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Londerzeel | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.