Huwelijksfotograaf Mechelen

AN + JENS
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Mechelen | An & Jens wonen te Sint-Katelijne-Waver nabij Mechelen en hebben een grote gemeenschappelijke hobby – oldtimers en oldtimers restaureren. De super mooie Desoto was door hun zelf gerestaureerd en net op tijd klaar om als ceremoniewagen te dienen voor hun huwelijk. Mooi en uniek!

Het weer zat mee en de vele leuke details maakten de dag echt zalig. De voorbereiding vond plaats thuis (in 2 huizen naast elkaar waardoor ik zowel voorbereiding van bruid en bruidegom kon vastleggen), en na het first-look momentje aan de trap konden we op weg voor het burgerlijk huwelijk in het stadhuis van Sint-Katelijne-Waver. Na de lunch en familiefoto’s in hun mooie tuin was het tijd voor de koppelshoot en het kerkelijk huwelijk in de kerk van Sint-Katelijne-Waver.

Voor de huwelijksshoot hadden An en Jens onder andere gekozen voor het mooie Sint-Ursula-Instituut waar An naar school was geweest en op die manier gaf het zo een extra persoonlijke touch. Een mooie verborgen parel van de art nouveau. De wintertuin van het voormalige pensionnat de demoiselles in Onze-Lieve-Vrouw-Waver was anno 1900 een unicum in zijn katholieke context, en blijft tot op vandaag verrassen met zijn feeërieke licht- en kleurenspel.

Geniet mee van een impressie van hun ‘grote’ dag! Proficiat An & Jens!

Huwelijksfotograaf MechelenHuwelijksfotograaf MechelenHuwelijksfotograaf MechelenHuwelijksfotograaf MechelenHuwelijksfotograaf MechelenHuwelijksfotograaf Sint-Katelijne-WaverHuwelijksfotograaf Sint-Katelijne-WaverHuwelijksfotograaf Sint-Katelijne-WaverHuwelijksfotograaf Sint-Katelijne-WaverHuwelijksfotograaf Sint-Ursula-InstituutHuwelijksfotograaf Sint-Ursula-InstituutHuwelijksfotograaf Sint-Ursula-InstituutHuwelijksfotograaf Sint-Ursula-Instituut

Huwelijksfotograaf Mechelen voor An + Jens | Huwelijksleveranciers

Burgerlijke Trouw: Stadhuis Sint-Katelijne-Waver
Kerkelijke Trouw: Kerk Sint-Katelijne-Waver
Locatie Koppelshoot: o.a. Sint-Ursula-Instituut, Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Receptie en Feestlocatie: Feestzaal ’t Festijn
Huwelijksfotograaf Mechelen: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Mechelen | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie