Huwelijksfotograaf Oostende

TINA + LUC
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Oostende | Het huwelijk van Tina & Luc begon rustig thuis in Oostende en na de make-up kwam Luc Tina ophalen in een heel mooie witte Citroen oldtimer. Hun huwelijksdag stond volledig in het teken van hun liefde voor Schotland en dat was duidelijk te merken in de outfit en alle kleine details waar ze met zorg hadden aan gewerkt.

Zo speelde Luc een fantastisch stukje doedelzakmuziek (speciaal geleerd ter gelegenheid van hun huwelijk) om de gasten te verwelkomen en uit te nodigen tot de ‘high tea’. Uiteraard in een kilt die ook voor Tina een verrassing was. Zodoende was dit niet een huwelijksdag met een typische avonddiner, maar met ‘high tea’ in de namiddag, en konden Tina en Luc op tijd op reis vertrekken naar Schotland nog diezelfde avond.

Heel leuk concept trouwens, die uitgebreide high tea in plaats van een diner, het is eens wat anders en super lekker. Alles speelde zich af in het passende kader van het Landgoed Di Coylde te Beernem, je waant je zo in Scotland. Voor de fotoshoot trokken we met een originele oldtimer naar het natuurgebied van de “Oostendse Kreken”.

Huwelijksfotograaf Oostende 1Huwelijksfotograaf Oostende 1Huwelijksfotograaf Oostende 1Huwelijksfotograaf Oostende 1

Huwelijksfotograaf Oostende voor Tina + Luc | Huwelijksleveranciers

Burgerlijke Trouw: Oostende, Standhuis Oostende
Locatie Koppelshoot: Oostendse Kreken
Receptie en Feestlocatie: Landgoed Di Coylde
Huwelijksfotograaf Oostende: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Oostende | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie