Huwelijksfotograaf Waregem

ISABELLE + DIRK
Dit is het verhaal van hun dag.

Huwelijksfotograaf Waregem | Omwille van een klein virus was het huwelijk van Isabelle & Dirk al een paar keer uitgesteld, maar derde keer goede keer zoals ze zeggen. Toen ze bij mij thuis kwamen wisten ze nog niet goed waar foto’s te nemen, maar eens ze begonnen te vertellen over hun leven met en in het teken van de paarden en de draf en dat bovendien Dirk zelf jockey was en nog gewonnen had op Waregem Koers was het snel beslist….de Hippodroom van Waregem dus. Heel leuk om foto’s te nemen, aan de stallen, rond de renbaan en – mijn favoriet – op de tribune.

Het burgerlijk huwelijk vond plaats in open lucht – in de Kiosk op het domein van ’t Torreke in Dadizele waarbij de trouwringen gebracht werden door hun eigen honden. Erna naar de paarden voor nog wat foto’s om nadien de rest van dag gezellig door te brengen op het super mooie Landhuis Molenhof in Westouter. Ik zat aan tafel in heel leuk gezelschap & kon zelfs wat in het Spaans converseren –  altijd leuk. Het eten was ook heel lekker, een absolute aanrader! En wat ik nog nooit had gehad … regen ’s avonds, dus de ideale gelegenheid om wat koppelfoto’s te maken met de uitgelichte regen in de achtergrond! Een heel leuke dag met veel leuke mensen en wat vrienden bij!

Geniet mee van een impressie van een prachtige dag op het warmste weekend van de zomer (ongeveer het enige dus…)!

huwelijksfotograaf WaregemHuwelijksfotograaf West-Vlaanderen-110Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-122 Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-119Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-123Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-124

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-171Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-189Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-192Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-195Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-196Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-197Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-198Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-199Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-201Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-204Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-205Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-206Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-208Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-210Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-211Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-213Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen-214

Huwelijksfotograaf Waregem voor Isabelle + Dirk | Huwelijksleveranciers

Burgerlijke Trouw: Kiosk Dadizele, Huwen in ’t Torreke Moorselede
Locatie Koppelshoot: Hippodroom Waregem
Receptie en Feestlocatie: Landgoed Molenhof in Westouter
Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen: Tom Van Langenhove Huwelijksfotografie

Huwelijksfotograaf Waregem | Info

Huwelijksfotograaf Tom Van Langenhove is een huwelijksfotograaf die voornamelijk werkt in West-Vlaanderen (Brugge, Westkust en omstreken), Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Aalst, Ninove, Pajotteland, Leuven….), maar jullie kunnen me ook zeker vragen als jullie huwelijk elders doorgaat. Als huwelijksfotograaf verzorg ik elke huwelijksreportage met zorg en creativiteit. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd zodat jullie niet van mij als huwelijksfotograaf afhankelijk zijn voor foto afdrukken. Kijk hier voor meer informatie in verband met prijzen, pakketten en mijn werkwijze als huwelijksfotograaf van jullie huwelijk.

Huwelijksfotograaf Tom, Huwelijksfotografie